WMW - Osijek

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Koliku plaću prima osječko-baranjski župan?

kolika placaNezadovoljni što na posljednoj sjednici Skupštine Osječko-baranjske županije nisu dobili odgovor o tome kolika iznosi plaća koju prima župan, vijećnici iz redova oporbene Hrvatske narodne stranke jučer su, obraćajući se pred novinarima, najavili kako će i dalje inzistirati na tom pitanju.

Uskratu odgovora, HNS-ov županijski vijećnik Vlado Ručević tumači kao pokušaj skrivanja istine te podsjeća kako je s istim pitanjem o gradonačelnikovoj plaći na sjednici Gradskog vijeća istupio i HDSSB.

Vijećnik Vlado Koren, govoreći na konferenciji za novinare održanoj uoči današnje sjednice županijske Skupštine, usprotivio se odluci o spajanju ljekarni. Kao glavni razlog navodi kako je ona donesena bez suglasnosti radničkog vijeća.

Predsjednik Županijskog HNS-a i šef kluba vijećnika te stranke u županijskoj Skupštini Stjepan Čuraj smatra kako ne bi trebalo olako potrošiti novac županijskog proračuna koji je nedavno poprilično podebljan nakon ovrhe nad državnim proračunom. On je podsjetio na niz HNS-ovih prijedloga i amandmana na županijski proračun kojim je ta stranka tražila povećanje sufinanciranja studentskih kredita, besplatni prijevoz za učenike srednjih škola i povećanje rodiljne naknade. Novca ima i stvar je političke volje da se on potroši za socijalne projekte, dodao je Čuraj. (D.C.)

 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
330564