WMW - Osijek

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Par koji je sijao strah i pljačkao ide u zatvor: Djevojka se onesvijestila u sudnici

par zatvorZbog niza razbojničkih pljački u Vinkovcima i Osijeku muškarac i žena osuđeni su kaznu zatvora. On je dobio devet, a ona 3,5 godina zatvora.

Nakon što joj je sudac izrekao zatvorsku kaznu 30-godišnja žena se onesvijestila, pa je zbog toga morala intervenirati i Hitna medicinska pomoć, čiji su je djelatnici iznijeli iz sudnice, nakon što su joj prvi u pomoć priskočili zaposlenici medicinske službe obližnjeg osječkog Zatvora. 

Prijetio pajserom i nožem

Dvojac se teretio za ukupno pet pljački, od kojih je žena prema optužnici sudjelovala u njih četiri. Sve se događalo od kraja svibnja do kraja kolovoza prošle godine, pri čemu su iz trgovina odnijeli oko devet tisuća kuna. Točnije, muškarac je koji je ulazio u trgovine te prijeteći 'pajserom' i nožem tražio od zaposlenika da mu predaju novac iz blagajne, javljaSlobodna Dalmacija

Tvrdili da ona ništa nije znala o pljačkama

Žena ga je čekala u automobilu. Kad bi ovaj istrčao iz trgovine lagano bi krenula, a on bi uskočio u vozilo nekon čega su nestajali. 
No, oboje su na suđenju tvrdili kako ona nije imala pojma da sudjeluje u pljačkama. 

"Ona je parkirala oko 150 metara od trgovine, a ja sam iz prtljažnika uzeo montirač i stavio ga u rukav. Nisam joj pričao što se dogodilo. Sakrio sam 'pajser' i nož ispod sjedala", kazao je iznoseći svoju obranu. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
330570